Despre Onesti-view Onesti

Bine ai venit pe site-ul de informații al zonei municipiului Onești!

Îți mulțumim:

   • îți mulțumim pentru că apreciezi munca de culegere și publicare a tuturor informațiilor utile din zonă, fapt ce ne dă un motiv pentru a continua, dovedind că facem un lucru benefic comunității romania-view.

 

    • îți mulțumim că folosești zilnic site-ul onesti-view.info pentru a-ți lua informațiile necesare, ceea ce demonstrează că ne îndeplinim zilnic scopul inițial al proiectului, adică să fim un intrument util și în comunitatea din zona Onești.

 

   • îți mulțumim pentru contribuția adusă în completarea informațiilor lipsă din muncipiul Onești și localitățile din zonă. - ai observat că lipsește o informație? trimite sau sună la noi și vom completa imediat

 

 • îți mulțumim, în numele comunității, pentru participarea la întocmirea clasamentelor pentru cele mai bune servicii și produse din zona municipiului Onești, prin votul acordat fiecărei activități economice sau publice cu care ai interacționat prin cumpărăturile efectuate sau serviciile folosite.

De la început (în 2010), prin acțiunea de preluare a informațiilor direct din teren, din fiecare oraș și localitățile din jurul acestora, de pe fiecare străduță sau alee din oraș, de pe fiecare uliță din sate, pentru a identifica fiecare chioșc sau birouaș existent, am avut încrederea că acest instrument online va fi de mare folos atât comunității locale, cât și vizitatorilor acesteia.

Existența pe site a informațiilor despre comunitatea locală și despre absolut toate activitățile din zonă, face ca acest instrument să fie o bună sursă de informare și decizie în alegerea furnizorului de servicii sau produse de către cumpărători, adică de noi, consumatorii.