Despre Best in City Onesti

Best in City este un ghid local gratuit, o publicație tipărită tip revistă în cadrul căreia se publică principalele informații utile din zonă, cum ar fi:

  • Liste cu principalele informații utile (adrese, numere telefon, program) atât pentru localnici, cât și pentru vizitatorii zonei: locuri de cazare, restaurante, taxi, locuri de vizitat, centre comerciale, instituții publice, livrări la domiciliu, poștă, curieri, bănci și bancomate, etc.
  • Recomandări locații Best in City pentru diverse domenii: cazări, restaurante, mâncăruri, locații de vizitat, activități recreative, etc.
  • Revista poate cuprinde: promoții diverse, articole educaționale, carduri de reduceri, informări locale, etc.
  • Revista conține spații publicitare - sursa de finanțare a revistei
BestInCity.ro este varianta online. Spre deosebire de varianta tipărită, în varianta online se vor publica doar Locațiile Best in City din fiecare categorie de activitate din zonă. Toate informațiile din revistă și din varianta online se regăsesc pe site-ul local-view.info pentru zona respectivă.
Ce este Locația Best in City?
Locația Best in City este acea activitate din zonă recomandată în baza unor calificative obținute în urma aprecierilor sau voturilor din partea consumatorilor locali și a personalului Editor View.
Cum se atribuie Distincția sau Atributul de Best in City?
Aceste distincții sau atribute Best in City pot fi acordate oricăror firme, priodus sau serviciu din zona respectivă în urma unor evaluări complexe a acestora, cu condiția ca acestea să îndeplinească criteriile de calificare Best in City.
În ce constă evaluarea Best in City?
Evaluarea Best in City se efectuează prin 5 criterii independente de stabilire a gradului de apreciere și 1 criteriu special. Fiecare criteriu are o pondere în stabilirea clasamentului final. Complexitatea evaluării elimină suspiciunile de influiențare a rezultatelor ceea ce va da un grad ridicat de eficiență în stabilirea unor calificări corecte. 
În funcție de rezultatele evaluarilor se vor stabili clasamente pentru fiecare categorie de activități sau produse de aceleași tipuri. Primele 3 clasate, cu condiția să depășească pragul minim de calificare, din fiecare categorie sunt calificate ca fiind Best in City.
Criterii de calificare Best in City:
Criteriul 1 Best in City - aprecieri comparative - pondere 20%
Criteriul 2 Best in City - aprecieri directe - pondere 10%
Criteriul 3 Best in City - aprecieri interactive - pondere 10%
Criteriul 4 Best in City - aprecieri probative - pondere 20%
Criteriul 5 Best in City - aprecieri Editor Viewer - pondere 30%
Criteriul Personal Best in City - pondere 10%