Despre Onesti-view Onesti

Bine ați venit pe site-ul vostru de informații al municipiului Onești!

În primul rând trebuie să vă mulțumim de 4(patru) ori, după cum urmează:

1. Odată vă mulțumim pentru că apreciați munca noastră voluntară de culegere și publicare a cât mai multor informații utile, fapt ce ne dă putere pentru a continua, dovedind că facem un lucru benefic comunității.

2. Vă mulțumim că folosiți zilnic site-ul pentru a vă informa, ceea ce demonstrează că ne îndeplinim zilnic scopul inițial al proiectului, adică să fim un intrument util în comunitate.

3. Vă mulțumim pentru contribuția adusă în completarea informațiilor lipsă

4. Vă mulțumim, în numele comunității, pentru participarea la întocmirea clasamentelor pentru cele mai bune servicii și produse din zonă prin votul acordat fiecărei activități economice sau publicice cu care ați interacționat prin cumparăturile efectuate sau serviciile folosite.

 

Chiar de la început (în 2010), când am început acțiunea de preluare a informațiilor din teren, cand umblam pe fiecare străduță sau alee din oraș pentru a identifica fiecare chioșc sau birouaș existent, am avut încrederea că acest instrument online va fi de mare folos comunității.

Existența pe site a informațiilor despre absolut toate activitățile din zonă, face ca acest instrument să fie o bună sursă de informare și decizie în alegerea furnizorului de servicii sau produse de către cumpărători, adică de noi, comunitatea.